are2be

The helping hand with mental issues

— — Onze Methode — —Voor een goed resultaat heeft Eric Van Poucke, onze coach, de methode Roots-to-Bridges ontwikkeld. ROOTS staat voor de aanwezige talenten en interesses en BRIDGES staat voor het overbruggen van de kloven met behulp van de talenten en interesses van de cliënt.

ROOTS-to-BRIDGES is een resultaatgericht programma dat leidt tot een haalbaar veranderingsproces en een meetbaar resultaat.
De begeleiding start met het samen in beeld brengen van het huidige gedrag en de omstandigheden waardoor de cliënt is vastgelopen. De erkenning hiervan is tegelijk de opening naar het veranderingsproces. Met deze kennis wordt een aantal, ogenschijnlijke, kleine stappen gezet die invulling geven aan de grotere doelen.
De basis van ROOTS-to-BRIDGES komt voort uit een aantal erkende methodes, waaronder Transactionele analyse, Gestalt, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Neuro Linguistisch Programmeren.

Even echt afstand nemen en werken aan jezelf in het land van de glimlach in een heerlijk klimaat. DE gelegenheid en ideale omgeving om aan jezelf te werken! Dat zorgt ervoor dat je letterlijk even in een andere wereld bent. Hier sta jij centraal en kun je optimaal werken aan je herstel.

Nazorgprogramma
Na afloop van je verblijf laten we je nog niet los, maar begeleiden we je nog een tijd met een degelijk nazorgtraject. In overleg worden doelen zodanig concreet vastgesteld dat resultaten meetbaar zijn.

Ook na thuiskomst gaat de begeleiding door met:
  • Reflectie via de mail
  • Begeleiding via internet
  • Gedurende ruime tijd ontvang je remembers